HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Főzés párolóedényben - Főzés forró gőzzel

2010.08.19. 07:44 Brigante

Hogyan főzzünk pároló edényben. Néhány hasznos konyhai praktika.

A párolás elsősorban halak, zöldségfélék és pudingok készítésére alkalmas eljárás. A halak és a zöldségfélék a párolás során meg­őrzik tápanyagtartalmukat, ízüket, színüket és állagukat. Az igazi felfújtak gőzöléssel könnyebbek és finomabbak lesznek, mint ha más módszerekkel készülnének.

Tovább a cikkehez >>>

Főzés párolóedényben - Főzés forró gőzzel

 

Szólj hozzá!

Címkék: főzés halak zöldségek készítése párolás felfújtak párolóedény

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr502232291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása