HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Befőzés – Gyümölcsök eltevése

2010.06.10. 14:40 Brigante

Hogyan főzzük be a megvásárolt, megtermelt gyümölcseinket. Néhány hasznos befőzési praktika.

A befőzés minden olyan gyümölcsfélére alkalmazható amely szinte mindeni ízét, színét zamatát képes megőrizni a befőzés folyamata alatt. A befőzéshez a gyümölcsöt körültekintően válassza ki és gondosan ké­szítse elő. Győződjék meg arról, hogy friss, érett a gyümölcs és nem mutatkozik rajta a betegség vagy a rothadás legkisebb jele sem.

Befőzés – Gyümölcsök eltevése

Szólj hozzá!

Címkék: gyümölcs tárolás befőzés tömítés eltevése elrakás szuszpenziókészítés üvegbe csírátlanítás ellenzése dunsztolás

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr672071697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása