HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Hátfájás: 16 fájdalomenyhítő ötlet

2009.08.27. 15:30 Brigante

Íme két fizikai törvény, amelyről alig lehet hallani: minél súlyosabb valami, annál gyakrabban meg kell mozdítani; a tárgyak igazi helye a lehető legmesszebb van attól a ponttól, ahová először tette őket az ember.
A hátproblémák általában akkor keletkeznek, amikor valaki valami megmozdíthatatlant hirtelen megpróbál megmozdítani. Elkezdi tolni, tekerni, emelni, dönteni, ütni, húzni, erőltetni úgy, ahogy az korábban lehetetlennek tűnt. Az eredmény gyakran hátfájás, amitől nem mindig egyszerű megszabadulni. A hátfájás szakértői azt állítják, hogy minden öt emberből négy átéli ezt a problémát élete során. Ráadásul a hátproblémák a kiesett munkanapok miatt tetemes anyagi kárt okoznak.
Szerencsére van egy jó hírünk: ha emelés után a tárgy győzött, az ön háta pedig fájdalmasan meghúzódott, van mód a panaszai enyhítésére.

Az alábbi linken találhat 16 otthon is alkalmazható jótanácsot a hátfájás enyhítésére:

Hátfájás: 16 fájdalomenyhítő ötlet

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód gyógymódok otthoni hátfájás

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr811342074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása