HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Fogfájás: 12 tipp a fájdalom csillapítására

2009.08.19. 12:25 Brigante

A fogfájás nagyon kellemetlen. Fáj, ha mosolyog, vagy ha komor arcot vág, ha eszik, ha iszik, ha összeszorítja vagy ha kinyitja a száját, vagy bármely irányba mozgatja a fejét. Néha még akkor is fáj, amikor lélegzik, a hideg levegő ugyanis bejut a szájába, az érzékeny fog fölé - és akkor jaj!
A fogfájás sok mindennek lehet a tünete. Lehet, hogy a sajgó szemfog : körüli íny gyulladt vagy a fog belső állománya fertőződött be. Szuvas lehet egy őrlőfog. Lehet, hogy egy kisőrlő repedt meg, de az is előfordulhat, hogy szájba vágták. A fájdalmat két fog közé beszorult ételdarabka irritáló hatása is okozhatja, de a fájdalom lehet arcüregi betegségnek a következménye is.
Csak a fogorvosa mondhat biztosat. Azonban amíg felkeresi, biztosan meg akarja szüntetni a fájdalmat. Válasszon az alábbi módszerek közül.

 

Az alábbi linken találhat 12db otthoni praktikát a fogfájás ellen:

Fogfájás: 12 tipp a fájdalom csillapítására

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód fogfájás gyógymódok otthoni

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr221321744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása