HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Hasznos tanácsok a szőrbenövés ellen

2009.08.04. 11:24 Brigante

Így szól a benőtt szőrszál szomorú története: kis szőrös fejét beásta a bőr alá, mint kagyló a homokba, és ottmaradt a meleg, barátságos fertőzés kellős közepén. Ő és a kis pajtásai azt gondolták, hogy biztonságban vannak, de egy nap megérkezett Csipesz úr és kirángatta, mint a vörösbegy a földigilisztát. Nagy, acél állkapcsával megragadta és gyökerestül kitépte. „Leengedhetsz a lefolyón – visított a szőrszál, de visszatérek, esküszöm, hogy visszatérek!" Csipesz úr az egyetlen, aki megszabadíthatja a benőtt szőrszálaktól, mondja a bőrgyógyász, és arra is van megoldás, hogy ne térhessen vissza.

Ha többet kíván olvasni a benőt szőrszálak kezeléséről itt megteheti:

Benőtt szőr: néhány borotválkozási módszer

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód gyógymód módszerek szőr otthoni benőtt borotválkozási

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr761287820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása