Az ételek íze romolhat és tápértékük csökken, ha nem megfelelően tárolja őket. A hideg helyen tárolt ételek tovább maradnak frissek, mint azok, amelyeket hőforrás - kályha, fűtőtest vagy melegvíz-tartály - közelében vagy éppen a tűző napon tartanak...
Ételek tárolása - Hogyan tartsa az ételt frissen, és hogyan őrizze meg tápértékét
2011.09.15. 09:01 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: egyéb étel tárolás ételek hűtés tejtermékek tárolása spájzolás ételféleségek frissessége
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr233228795
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.