HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Rövidlátás kialakulásának lelki okai

2011.08.11. 15:27 Brigante

A rövidlátás a külvilágtól való félelem látható megnyilvánulása. Aki az élet lényeivel nem kíván szembenézni, az rövidlátó módon él. De ilyenné válik az is, aki nem tanulja meg vállalni az élet feladatait. A rövidlátás különösen gyakori fiatalkorban, minthogy az ifjúból hi­ányzik az előretekintés, a távollátás képessége. Egyáltalán nem akar még a jövőbe (távolba) nézni, csakis a pillanatnak él, következésképp „távollátásra" képtelen. A rövidlátás viszont a huszadik életévet kö­vetően jelentősen visszafejlődhet, feltehetőleg azzal egyenes arány­ban, ahogy az ember „messzelátásra" tesz szert..

Tovább a teljes cikkhez>>

Szólj hozzá!

Címkék: rövid k látás lelki oka okai rövidlátás háttere

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr383146205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása