Az olajat forrósítsuk és tegyük bele az apróra vágott hagymát a gyömbérrel . Fonnyasszuk meg, majd adjuk hozzá a csirkét és süssük barnára . Keverjük hozzá a vermutot, a szóját és annyi húslét, hogy elfedje. Ha a hús félig megpuhult, tegyük hozzá a megtisztított zöldborsót és sózzuk meg.
CSÁSZÁRNŐ CSIRKÉJE / kínai étel recept/
2011.06.17. 12:46 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel kínai recept csirkecomb csirkés császárnő csirkéje
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr662991975
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.