A szív nélküli csirkemájakat megmossuk / a rajta levő zsíros ereket szükség szerint eltávolítjuk /, és mindegyiket kettévágjuk. A paradicsomok héját lehúzzuk, feldaraboljuk, a paprikákat kicsumázzuk, és felkarikázzuk. A megtisztított hagymát finomra vágjuk, az újhagymákat szárastól felkarikázzuk .
BOGRÁCSBAN KÉSZÜLT LECSÓS CSIRKEMÁJ
2011.02.10. 17:22 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel receptek párolt
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr612652042
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.