A csirkét megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, borsozzuk kívül-belül. Olvasszuk fel a margarint, és tegyük bele a feldarabolt szalonnát és a karikára vágott hagymát. Adjuk hozzá a megtisztított, megmosott és felszeletelt gombát, sózzuk, borsozzuk és pároljuk puhára .
LÁNGOLT CSIRKE / francia étel /
2011.07.01. 22:34 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke francia táplálkozás étel recept táplálék lángolt
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr853031437
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.