A melleket bőrözzük le, csontozzuk ki és daraboljuk fel kockára. Mártsuk a szójaszószba, hagyjuk állni 10 percig.. Közben a tojásokat keverjük habosra a liszttel, a csirkedarabokat mártsuk bele, és forró olajban süssük pirosra.
ÉDES SAVANYÚ CSIRKE / kínai étel /
2011.06.17. 12:22 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel édes tojás kínai recept csirkemell cukor savanyú almaecet
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr52991931
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.