A kicsontozott csirkemellet kettévágjuk, kicsit kiverjük. Megsózzuk, és meghintjük kevés szerecsendióval. Az almát miután a magházát eltávolítottuk, karikára vágjuk. Az almakarikákat ráhelyezzük a csirkemell felére, majd a másik felét ráhajtjuk és hústűvel összetűzzük.
CSIRKEMELL TÖLTVE
2011.06.02. 22:45 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: alma csirke étel recept csirkemell magyaros szerecsendió töltve
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr952952923
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
