A ketchupot , a mustárt, a fokhagymát, borsot, köménymagot, majoránnát a sóval jól elkeverjük. Ezzel a mártással bekenjük a sózott csirkemelleket és 1 napig hűtőben tartjuk. Készítéskor tepsibe rakjuk alufóliával letakarva úgy, hogy a mártás rajta maradjon kb. 40 percig sütjük.
MARÍROZOTT CSIRKEMELL
2011.05.26. 22:44 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept csirkemell csirkés magyaros marírozott
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr752935499
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.