A csirkét megtisztítjuk, feldaraboljuk, megmossuk, és a húst leszedjük a csontokról. A vajat megforrósítjuk, beletesszük a megsózott, megborsozott csirkehúst, és megsütjük benne. Kis vizet öntünk alá, és puhára pároljuk..
BURGUNDIAI CSIRKE
2011.05.26. 22:27 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel egészség életmód recept csirkés
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr802935456
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
