Grillsütő nélkül is lehet grillcsirkét készíteni, mindössze egy zárható, két egymásba illő jénai tál szükséges hozzá. A fűszerekkel meghintett csirkét belehelyezzük a jénai tálba, teszünk rá 5 dkg vajat, lezárjuk és előmelegítés nélküli sütőben kis lángon 50 percig sütjük.
CSIRKE, GRILLEZVE
2011.05.06. 16:01 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept grill csirkés magyaros
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr262882537
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
