HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

PÁCOLT CSIRKE DIÓMÁRTÁSSAL

2011.04.29. 16:10 Brigante

A fűszereket elkeverjük a citromlével, a sóval, a cukorral és a citromhéjjal, és bepácoljuk vele a csirkehúst. Lefedve, egy éjszakán át a hűtőben érleljük. Másnap a pácolt húst grillrácsra tesszük, és szép pirosra sütjük, közben olajjal locsolgatjuk. Előmelegített tálra tesszük, és a mártással együtt tálaljuk.

Tovább a cikk folytatásához>>

Szólj hozzá!

Címkék: csirke étel recept diómártás pácolt csirkés magyaros diómártással

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr362864872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása