A fűszereket elkeverjük a citromlével, a sóval, a cukorral és a citromhéjjal, és bepácoljuk vele a csirkehúst. Lefedve, egy éjszakán át a hűtőben érleljük. Másnap a pácolt húst grillrácsra tesszük, és szép pirosra sütjük, közben olajjal locsolgatjuk. Előmelegített tálra tesszük, és a mártással együtt tálaljuk.
PÁCOLT CSIRKE DIÓMÁRTÁSSAL
2011.04.29. 16:10 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke étel recept diómártás pácolt csirkés magyaros diómártással
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr902864872
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
