Hasonlóan készül a „Zöldborsós csirkéhez”. Ha a hús félig puha, hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott karalábét és gyenge leveleit is, és ezzel pároljuk egészen puhára. Zsírjára sütjük, megszórjuk egy kanálka liszttel, feleresztjük 2 dl vízzel és 1 dl tejfölt keverünk hozzá.
KARALÁBÉS CSIRKE
2011.04.15. 08:33 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept karalábé zöldborsós karalábés
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr742827544
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
