A bőrétől lefejtett csirkecombokat és melleket - amelyeket sóval, őrölt borssal, vegetával ízesítettünk - kevés vajon átsütjük, majd 1 dl barackpálinkát öntünk alá.
KECSKEMÉTI CSIRKECOMB ÉS CSIRKEMELL
2011.04.07. 19:43 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: táplálkozás étel recept sárgabarack csirkecomb csirkemell barackpálinka
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr632807907
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.