A kicsontozott csirkemelleket sózzuk, borsozzuk, és vajon félig megsütjük. Közben a mogyorót megdaráljuk. Ezután az elősütött húsokat kivajazott tűzálló edénybe helyezzük. 2 dl tejszínt 5 dkg darált mogyoróval eldolgozunk és áthúzzuk a csirkét.
MOGYORÓS CSIRKEMELL
2011.04.01. 15:09 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: http://eletmod.lionelport.com/magyar etel receptek/mogyoros csirkemell/
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr162791346
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
