A bőrétől lefejtett és kicsontozott csirkemelleket jól kiverjük. Sóval és egészen kevés finomra vágott szegfűszeggel ízesítjük. A hús egyik felére hámozott almakarikákat helyezünk, ráhajtjuk a hús másik felét és hústűvel összetűzzük.
SZABOLCSI CSIRKEMELL
2011.03.31. 16:40 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: alma táplálkozás étel tojás recept csirkemell só magyaros szegfűszeg szabolcsi
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr582788602
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.