A bőrétől lefejtett és kicsontozott csirkemelleket és combokat sózzuk, borsozzuk, csipetnyi szerecsendióval ízesítjük. Kevés vajon puhára sütjük.
CSIRKE TOJÁSMÁRTÁSBAN
2011.03.30. 20:46 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel tej tojás tejföl csirkecomb csirkemell vaj liszt tojásmártás
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr812786333
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.