A megtisztított csirke bőre alá vékony szeletekre vágott Csárdás ömlesztett kocka sajtot töltünk. Kívül-belül sózzuk, borsozzuk és a hasüregét hámozott almagerezdekkel megtöltjük.
CSÁRDÁSCSIRKE
2011.03.29. 20:15 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: alma csirke táplálkozás fehér étel bor recept vaj csordáscsirke
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr282783045
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.