A megmosott paradicsomot középen kettévágjuk, belsejét kiskanállal kikaparjuk, besózzuk, majd lefelé fordítva, a nedvességet lecsöpögtetjük. Közben a /maradék/ főtt vagy sült húst és a csemegeuborkát apró kockákra vágjuk.
SZÁRNYASHÚSSAL TÖLTÖTT PARADICSOM
2011.02.14. 19:34 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke étel recept magyaros salta
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr412661313
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
