A combokat megmossuk, leitatjuk a nedvességet, és megsózzuk. A bográcsban megolvasztjuk a vajat, és a húsokat hirtelen megsütjük benne. Rátesszük a megtisztított, feldarabolt zöldségeket és rövid ideig együtt pirítjuk
BOGRÁCSBAN KÉSZÜLT ZÖLDSÉGES CSIRKE
2011.02.09. 18:04 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke magyar étel recept zöldséges készült bográcsban
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr712649671
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.