HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Inkontinencia: 20 kezelési javaslat

2009.09.01. 11:21 Brigante

A vizeletinkontinencia tünet, nem betegség. Azonban az akaratlanul ürülő vizelet bénítólag hathat az önbecsülésre, az érintett személy társadalmi életére és munkájára.
Az inkontinenciát társadalmi betegségnek tartják. Az emberek mindent megtesznek, nehogy kiderüljön. Egyik betegem három évig nem hagyta el a lakását, annyira szégyellte.
Az inkontinencia nem kell, hogy megbélyegezze az embereket. Szinte mindenkinek lehet az állapotán javítani, vagy a betegséget meg is lehet gyógyítani.
Vissza kell utasítani azt a felfogást, hogy az inkontinencia az öregedés természetes velejárója. Nem elkerülhetetlen és nem visszafordíthatatlan. Néha egészen kis erőfeszítéssel csökkenthető, vagy akár meg is előzhető a probléma. Igazítsa az inkontinenciát az életéhez, ne pedig fordítva, íme néhány módszer, amivel segíthet magán.

Női bajok: vizeletcsepegég

Inkontinencia: 20 kezelési javaslat

 

Szólj hozzá!

Címkék: egészség gyógymódok otthoni inkontinencia vizeletcsepegés

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr671352566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása