HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Íngyulladás: 14 fájdalomcsillapító eljárás

2009.09.01. 11:30 Brigante

A megerőltetés miatt fellépő izomfájdalomhoz hasonlóan az íngyulladás- ínon belül, vagy körülötte fellépő gyulladás is – gyakran igen fájdalmas. Amíg azonban az izomláz hamar elmúlik, az íngyulladás makacs, hosszan tartó fájdalom.
A krónikus íngyulladás vagy ismételt megerőltetésből származó sérülés visszatérő vendég.
De valóban ilyen sivár a helyzet, vagy mégiscsak van remény, hiszen végtére is ez nem egy olyan nagy probléma?
Ha ugyanazt az inat gyakran ismételt mozgással terheli, nagyon nehéz javítani az állapoton. Ez pedig a világklasszis maratoni futótól az ablaktisztítón át a gépírónőig mindenkire vonatkozik.
Az íngyulladás hatásait csökkenteni lehet, és a betegség erőteljes fellángolásait is meg lehet előzni. A titok nyitja, hogy készen álljon arra, hogy változtasson.

A gyakran ismételt mozgásból adódó betegség: íngyulladás

Íngyulladás: 14 fájdalomcsillapító eljárás

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód íngyulladás

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr971352583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása