HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Fülgyulladás: enyhítő ötletek

2009.08.24. 19:38 Brigante

Kisfia nyugtalanul, félálomban forgolódik az ágyában. Ön ránéz az órára, éjfél van. Sóhajt egy nagyot, megigazítja a gyerek takaróját és megpróbál újból elaludni. A dolog azonban nem marad ennyiben. A gyerek az ágy végét rugdalja, légzése nyugtalanná válik, nyögdécsel és hánykolódik.
Ön mindent hall és magában már lemond az éjszakai nyugodalmáról. Azon gondolkodik, hogyan nyugtathatná meg a kicsit és mit mulasztott el megtenni, mielőtt lefektette. A hangos „mami, apu” kiáltások valami nagyobb fájdalom rá utalnak; eljött az éjjeli fülfájás ideje.

 

Az alábbi linken 12 hasznos tanácsot talál a fülfájás enyhítésére:

Fülgyulladás: enyhítő ötletek

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód fülfájás gyógymódok otthoni fülgyulladás

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr971335545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása