HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Fogzás: 4 módszer a fájdalom csillapítására

2009.08.19. 12:37 Brigante

Bár sokan nem tudják, az újszülöttek fogainak fejlődése már hónapokkal a születésük előtt elkezdődik. A fogkezdemények már a terhesség ötödik vagy hatodik hetében megjelennek, és mire a gyermek a világra jön, mind a 20 tejfog, mely a következő 2 és fél évben ki fog bújni, jelen van az állkapcsokban. Ezek az első fogak általában a születés után négy-nyolc hónappal kezdenek kibújni. Ilyenkor a csecsemők fogínye gyulladt és érzékeny, a baba pedig ingerlékennyé és nyugtalanná válik. A fogzás elkezdődött!
Mint a legtöbb szülő, valószínűleg ön is aggódik, hogy hogyan vészelik át ezt a nehéz időszakot.
Legtöbbször semmire, vagy csak a kellemetlenséggel járó nyűgösségre lehet számítani. A legtöbb gyerek kicsit nyűgös, amikor az első két-három fog kibújik.
Hát, ez nem is hangzik túl rosszul! Arra az esetre azonban, ha gyermekének ennél egy kicsit kellemetlenebb a fogzása, az alábbiakban talál néhány tanácsot.

Az alábbi linken talál 7 jótanácsot, hogy hogyan tudja megkönnyíteni gyermeke fogzását:

Fogzás: 4 módszer a fájdalom csillapítására

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód fogzás gyógymódok otthoni fognövekedés

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr191321773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása