HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Depresszió: tanácsok a búskomorság legyőzésére

2009.08.12. 14:40 Brigante

Az élet olyan, mint a hullámvasút. Üljön bár rajta gazdag, szegény, koldus, orvosdoktor vagy tehetős ügyvéd, egyszer fent, másszor lent. Még a depresszió avatott szakértői is megjárhatják időnként a poklok fenekét. Amit azonban a lélekgyógyászok tapasztalataik alapján biztosan tudnak: a depresszió csaknem minden fajtájából, még a legsúlyosabbakból is van kilábalás. A könnyebb esetek pedig (legyen az levertség, világfájdalom vagy akár csak egy olyan „felkelni sincs kedvem” érzés) egyszerű, de hatásos módszerekkel kezelhetők.
Ha tehát nyomott a hangulata, búskomorság kerítette hatalmába, vagy egy időre árnyékos oldalára sodródott, próbálja ki az alábbi, bevált technikák egyikét, hogy visszanyerhesse lelki egyensúlyát.

További 16 otthon is használható jó tanácsot talál a depresszió elle, az alábbi linken:

Depresszió: tanácsok a búskomorság legyőzésére

Szólj hozzá!

Címkék: depresszió egészség életmód gyógymódok otthoni búskomorság

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr611305173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása