HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Bélgázok: néhány ötlet a szélmentességre

2009.08.04. 12:25 Brigante

Ennek a nyavalyának a tárgyalásakor nehéz komolynak maradni; maguk a témakörben jártas tudósok is némi humort kevernek vizsgálati eredményeik kiértékelésébe, amikor a sikertelen kísérletekről úgy nyilatkoznak, hogy azok eredménye elszállt a szelek szárnyán.

 
A bélgázosság tudománytörténeti vonatkozásai sem nélkülözik az érdekességeket. Hippokratész például kiterjedt kutatásokat folytatott e téren, és ókori kollégái, akik ugyanezen a területen tevékenykedtek, a pneumatika szakértőiként voltak ismertek. Benjámin Franklin, a nagy amerikai államférfi és természettudós arra kérte orvosát, hogy szabadítsa meg a „szökő levegőtől".

 

Hasznos tanácsokat találhat a bélgázok ellen az alábbi linken:

Bélgázok: 6 ötlet a szélmentességre

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód gyógymódok otthoni bélgázok

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr541287995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása