HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Fogzási fájdalmak enyhítése

2011.07.08. 13:43 Brigante

Négy és nyolc hónapos kor között, amikor az első fogak megjelennek, a baba fogínye vörössé, nyomásér­zékennyé és duzzadttá válhat. Néhány csecsemő számára teljesen problé­mamentes a fogzás idő­szaka, mások azonban nyugtalanok, ingerlékenyek. Számít­sunk arra, hogy ilyenkor sok nyál termelődik. Álta­lában az első kettő-négy fog kibújása a legfájdalma­sabb. Igaz, akadnak kisgye­rekek, akiknek a többi fog kinövése is ugyanolyan szenvedést okoz, még akár hároméves korban is.

Tovább a teljes cikkhez>>

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek fájdalom baba fog fogzás fogak fájdalmak kezelése enyhítése fájdalomcsillapítása növő kibújó fogzási enyhíté

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr333050341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása