HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Mindkét fél vizsgálata

2011.01.23. 07:52 Brigante

Az orvosok előszeretettel hangsúlyozzák, hogy a pontos kórelőzmény fél diagnózis, tehát készüljenek fel arra, hogy kínos kérdések is felbukkannak majd. Éppen ezért önnek és partnerének is joga van az or­vossal külön-külön, és nem egymás füle hallatára be­szélni. Mivel a meddőség leggyakoribb oka a fertőző betegség talaján kialakuló kismedencei gyulladás, mindkettejüket alaposan ki fogják kérdezni ez irány­ban, és vírusszerológiára vagy antigén kimutatásra is vesznek vért. Az első vizsgálatok során HIV-tesztet, hepatitisvírus-szerológiát, indokolt esetben STD-szűrést végeznek. Amennyiben ön fertőző vagy nemi betegség tüneteit észleli magán, jelezze ha­ladéktalanul a megfelelő szakembernek.

Tovább a cikk folytatásához>>

Szólj hozzá!

Címkék: férfi terhesség meddőség vitaminok sperma megtermékenyítés termékenység webáruház ovulációs növelés ovuláció várandósság vizsgálatok vizsgálata termékenységi

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr562606282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása