HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Hipnoterápia

2011.01.21. 08:32 Brigante

A hipnoterápia az alternatív gyógyászat régóta ismert ága, amely a test és lélek összhangját hivatott hely­reállítani.  A hipnoterápia el­sődleges alkalmazási területei napjainkban a különböző fóbiák és szenvedélybetegségek, ill. egyes, hagyományos or­voslással gyógyíthatatlan állapotok gyógyítása. A megtermékenyülési nehézségek kezelésébe való bevonása újszerű próbálkozás, amely azonban sok esetben minden más módszernél ha­tékonyabbnak bizonyul. Ugyanis különböző lelki bajok képesek megakadályozni még egy egészséges női szer­vezetben is a terhesség létrejöttét. A hipnoterápia ebben tud segíteni.

Tovább a cikk folytatásához>>

Szólj hozzá!

Címkék: terhesség meddőség vitaminok sperma megtermékenyítés termékenység webáruház ovulációs növelés ovuláció kezelése várandósság alkalmazása hipnoterápia hipnoterápiával gyerekvállalásnál

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr12601707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása