A szelídgesztenye értékes, régóta ismert növény. Görög és római harcosok hosszan eltartható eledele volt. A gesztenye a mediterrán országok klímáját kedveli, de hazánk egyes tájain is megél. A gesztenye általában csemegeként, sütve vagy főzve kerül az asztalunkra, de cukrozott vagy cukor nélküli püré, esetleg konzerv formájában is vásárolható.
Gyógyító Fák és Cserjék - A Gesztenye
2010.11.26. 14:26 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: egészség életmód vitamin gesztenye fák b6 cserjék szelídgesztenye
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr502474780
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.