HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Magnézium a fáradság és a kimerültség elűzője!

2016.06.08. 11:10 Brigante

Magnézium hiánya „padlóra küldheti” az embert. Ha a lecsökkent szintet csak minimálisan megemeljük, már szárnyakat kapunk. Kilábalunk a fáradtságból, nem vagyunk idegesek, jó a kedvünk és csillapíthatatlan a tenni akarásunk

 

A magnézium ugyanis a belső nyugalom sója. Az idegek, az izomzat működéséért felelős, elősegíti az erek megfelelő tágulását, megszervezi a sejtek oxigénellátását. Szerveink, izmaink agyunk jobban működik. A magnézium természetes altatószer is. Olyan területen, ahol az ivóvíz sok magnéziumot tartalmaz, ott kevesebb a szívinfarktus.

 

Tovább a teljes cikkhez   >>>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr648789498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása