HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Galambok tartása és versenyeztetése

2011.08.23. 09:44 Brigante

Magyarországon 107 egyesületben több ezer tag foglalkozik galambtenyésztéssel. Ha önt is érdekli e szórakoztató tevékenység, min­denekelőtt forduljon a Magyar Galamb- és Kisállattenyésztők Országos Szövetségéhez, ahol tanácsokat kaphat arra vonat­kozóan, hogyan kezdjen hozzá a galambte­nyésztéshez: mit kell hozzá beszereznie, egy­szerű állattartásnak tekinti-e ezt a tevékeny­séget, vagy esetleg postagalambokkal szeret­ne versenyszerűen foglalkozni. Feltétlenül hasznos, ha csatlakozik valamelyik egyesület­hez, ahol tapasztalt tenyésztők segítenek a kezdeti nehézségek leküzdésében..

Tovább a teljes cikkhez>>

Szólj hozzá!

Címkék: verseny állatok hobbi galamb tartás tenyésztés galambászat

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr263172910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása