A csontról lefejtett húst és bőrt ledaráljuk. 3 dkg vajon kevés vízzel megpároljuk. Közben kevergetjük, hogy össze ne álljon, majd zsírjára sütjük. Sóval, kakukkfűvel ízesítjük.
RAKOTT SPÁRGA CSIRKEMELLEL
2011.02.28. 20:56 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: tejföl spárga rakott csirkemell vaj zsemlemorzsa
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr562699462
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.