HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Gázszivárgás -Mi a teendő, ha gázszagot érez

2010.09.03. 10:27 Brigante

Ha gázszagot érez vagy szivárgást sejt, azon­nal oltsa el a cigarettáját és minden más nyílt lángot, így az őrlángot vagy a gyertyát is. A szobában kapcsoljon ki minden elektromos készüléket (például porszívót); ne kapcsoljon ki vagy be villanykapcsolót, és akadályozza meg, hogy a kapucsengőt bárki megnyomhas­sa (ragassza le a nyomógombot). Bármilyen elektromos kapcsoló működéséből származó szikra berobbanthatja a gázt. Nyisson ki min­den ajtót és ablakot, és hagyja is nyitva, hogy a gázszag kiszellőzzön a helyiségből.

Tovább a cikk folytatásához>>

Szólj hozzá!

Címkék: gáz ellenőrzés tűzhely gázpalack ellen szag konvektor gázszivárgás gázművek gázcső megelőzése észlelése gázszag hibamellhárítás palackos

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr882268504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása