HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Facsavarok - A megfelelő facsavar kiválasztása, behajtása és eltávolítása

2010.07.15. 10:27 Brigante

Hogyan fogassunk össze fa tárgyakat, milyen facsavarokat használhatunk. Néhány otthoni ötlet facsavarok, hogy milyen facsavarokat használjunk és hogy mikor kell ezeket használni.

Meglehetősen elterjedt az a tévhit, hogy mi­nél nehezebb behajtani egy csavart, az annál jobban fog tartani. Ez egyáltalán nem igaz, sőt: a túl szoros csavar akár szét is hasíthat­ja a fát. A facsavarok sokféle anyagból ké­szülnek, például lágyacélból, sárga- vagy vö­rösrézből, alumíniumból. Lehetnek horganyo­zott, horgany-nikkel, esetleg króm bevonatúak. A szabványos csavarok menetárkainak egy bekezdése van, de készítenek dupla menetű, két bekezdéssel ellátott csavarokat is, amelyek behajtásához feleannyi fordulat is elegendő. Az ilyen csavarokat rendszerint meg is edzik, így motoros szerszámmal is biztonsággal behajthatok.

 

Tovább a cikkhez >>>

Facsavarok - A megfelelő facsavar kiválasztása, behajtása és eltávolítása

Szólj hozzá!

Címkék: biztonsági fejű behajtása eltávolítása facsavar süllyesztett lencsefejű félgömbfejű díszfejes facsavarok

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr882152967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása