HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Centrifuga - Karbantartása, egyszerűbb hibák elhárítása

2010.06.11. 15:39 Brigante

 

Mit tegyünk ha a centrifugánk tönkremegy. Hívjunk talán szerelőt, vegyünk egy újat? De talán előtte meg kellene nézni tehetünk-e valamit mi saját magunk. Néhány jó tanács és praktika ha elromlik a centrifugánk.

Minden centrifuga legfontosabb része a vil­lanymotor által forgatott perforált dob. A cent­rifuga fedelének felemelésekor a motor azonnal leáll és fékek lépnek működésbe, ame­lyek lelassítják és megállítják a dobot. Néme­lyik centrifugából a víz egy alul elhelyezett ki­folyón keresztül, pusztán a gravitáció hatásá­ra távozik, míg más, drágább típusokba erre a célra szivattyút építenek be, amely egy, a kád vagy mosogató szélére akasztható csö­vön keresztül üríti a vizet.

A cikk folytatását az alábbi linken megtalálja:

Centrifuga - Karbantartása, egyszerűbb hibák elhárítása

Szólj hozzá!

Címkék: dob javítása centrifuga hibái szivattyú szivárgás elhárítása hibája

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr422074442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása