HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Vesekövesség: 11 védekezési mód

2009.10.13. 11:34 Brigante

Az orvosok nem mindig tudják, hogy egyes embereknél miért alakulnak ki ezek a kis só- és ásványianyag-kristályok, egy dolog biztos: fájdalmat okoznak.
Néhány embernél hónapokig tart, míg egy-egy követ ki tud üríteni. Remélhetőleg ön nem tartozik közéjük. Ma már az orvosoknak számtalan módszer áll a rendelkezésükre, hogy a betegeiket megszabadítsák a kövektől. Van azonban valami, amit nem tudnak garantálni: azt hogy nem alakul ki újabb.
Ha egyszer már volt köve, valamivel nagyobb az esélye arra, hogy újra kialakuljon. Ha már kétszer is volt köve, a következő kő esélye már jelentősen nagyobb.
Mielőtt azonban változtatna az életmódján, fel kell hívni a figyelmét, hogy sokféle vesekő létezik, és csak az orvos tudja biztonsággal megkülönböztetni egyiket a másiktól.

Ha már az orvosa megállapította, hogy milyen típusú veseköve van, az alábbi tippek segíthetnek csökkenteni a következő kő kialakulásának valószínűségét.

Vesekövesség: 11 védekezési mód

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód ellen vesekő gyógymódok otthoni kezelése vesekövesség

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr141447123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása