HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Fejfájás: íme számos fájdalomcsillapító módszer

2009.08.14. 15:18 Brigante

„Ma éjszaka ne, drágám, fáj a fejem.” Ez a hálószobai románcoknak megálljt parancsoló kijelentés biztos, hogy sok esetben csak kifogás, de sajnos gyakran a fejfájás véres valóság. Figyelje csak meg, a férjek és a feleségek sohasem mondják azt, hogy: „Ma éjszaka ne,drágám, fáj a lábujjam.” A fejfájás minden esetben kivívja a fájdalom kölcsönönös tiszteletét. Ritka az olyan ember, aki életében még sohasem tapasztalt fejfájást.
A Nemzetközi Fejfájás Alapítvány szerint a fejfájások 90 százaléka az úgynevezett izomösszehúzódásos vagy „tenziós fejfájások” közé sorolhatok. Az okok sokak szerint a munkahelyen, a pénztárcánk környékén és a veszekedések színhelyén keresendők.
A fájdalom jellemzően az egész fejet érinti. Tompa fájdalmat vagy szorítást érez, de előfordulhat olyan érzés is, mintha „nem lenne tiszta a feje”. A legtöbb ember úgy érzi, mintha a fejére egy szorítópántot tettek volna, noha nem biztos, hogy a tenziós fejfájás valódi oka izomösszehúzódás.
 

Ha többet kíván megtudni a fejfájás otthoni kezeléséről az alábbi linken megteheti:

Fejfájás: íme számos fájdalomcsillapító módszer

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód fejfájás migrén gyógymódok otthoni

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr761309394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása