HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Emlőfeszülés: 13 fájdalomcsillapító javaslat

2009.08.13. 20:36 Brigante

Állapotos, és alig hiszi el, hogy ez a karikatúraszerűen megnőtt mell önhöz tartozik? Éjjel nem tud kényelmesen aludni? Talán a menstruáció jelzi kezdetét, amikor a habkönnyű selyemkombiné, amit reggel vett fel, minden mozdulatra dörzsöli, mint a csiszolópapír? Esetleg még mindig az a daganat foglalkoztatja, amit a havi önvizsgálat alkalmával talált, bár a szövettan bebizonyította, hogy negatív?
Ha igen, üdvözöljük a jóindulatú emlőelváltozások csodálatos világában Nincs egyedül.
A terhesség alatt vagy a havivérzés előtt fokozódó emlőérzékenység a női nemi ciklus során ciklusosan változó ösztrogénnek és progeszteronnak köszönhető. Ezek a hormonok szabályozzák a tejtermelő mirigyek sejtjeinek osztódását. Hatásukra a mirigyek körüli terület megdagad, a vérellátás fokozódik, a sejtek közti térbe folyadék szivárog. A folyadékkal telt szövetekben az érzőidegeket nyomás éri, ezért érez fájdalmat.

 

Ha többet szeretne olvasni ebben a témában az alábbi lniken megteheti:

Emlőfeszülés: 13 fájdalomcsillapító javaslat

Szólj hozzá!

Címkék: terhesség egészség életmód gyógymódok otthoni emlőfeszülés

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr911307818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása