HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Csontritkulás: hasznos módszerek az erősebb csontokért

2009.08.11. 20:30 Brigante

Becslések szerint 24 millió amerikainak van csontritkulása. Sokan nem is tudnak róla. Nem is mindnyájan öregek, és nem mindnyájan nők.
Bárkinek lehet csontritkulása, igaz a nőknél nagyobb a kockázat, mint a férfiaknál. A nők csonttömege ugyanis fiatal korukban is kisebb, mint a férfiaké. Később, a változás kora után a nők csontvesztése felgyorsul, mert a testükben már jóval kevesebb csontvédő ösztrogén termelődik.
Ám ennek nem kell feltétlenül bekövetkeznie. Mindenki tehet annak érdekében, hogy megelőzze a csontritkulást. Ehhez még csak orvoshoz sem kell menni. Akiben már kialakult ez a csontokat gyengítő betegség, sokat tehet a súlyosbodás megakadályozására.

 

Ha többet kíván megtudni a csontritkulás otthoni megelőzéséről az alábbi linken megteheti:

Csontritkulás: hasznos módszerek az erősebb csontokért

 

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód csontritkulás gyógymódok otthoni csontbetegségek

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr221303572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása