HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Csalánkiütés: 8 ötlet a viszketés megállítására

2009.08.11. 20:31 Brigante

A csalánkiütés, más néven urticaria, a bőr allergénekre, fizikai behatásra, stresszre vagy érzelmekre adott válasza. Bizonyos sejtekből hisztamin szabadul fel, aminek hatására az erekből folyadék szivárog a bőr mélyebb szöveteibe. A gyakran erős viszketés, akár percek vagy órák múltán, de rendszerint néhány napon belül elmúlik. De amíg fennáll, valószínűleg nem akar dagadt, viszkető foltokkal járni. Felsorolunk néhány dolgot, aminek hatására enyhülhet a viszketés és a duzzanat. Mint a legtöbb orvosságra, ezekre is jellemző, hogy egyeseknél hatásosak, míg másoknál nem hoznak javulást.

 

 

Ha többet kíván megtudni a csalánkiütés otthoni gyógymódairól az alábbi linken megteheti:

Csalánkiütés: 8 ötlet a viszketés megállítására

 

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód gyógymódok otthoni csalánkiütés viszketés

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr851303577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása