HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Jótanács az asztmában szenvedőknek

2009.08.02. 17:34 Brigante

Az asztma a hörgők görcsét jelenti magyarázzák az allergolókusok. A hörgőfalak hirtelen összehúzódnak, a beteg szorítást érez a mellkasban, a betegnek légszomja lesz és köhögni, zihálni kezd.
A 40 év alattiaknál az asztma 90 százalékban allergiás eredetű. Az allergiát leggyakrabban a fák, növények, a fű pollenjei, az állati szőr, a poratka és a penész okozza. Az . allergákról bővebben az Allergiák című bejegyzésben olvashat. A 40 évnél idősebbek körében ez az arány körülbelül 50 százalék. A többieknél idült szervi betegségek okozzák asztmás panaszokat.
A kiváltó októl függetlenül nem szükséges, hogy az asztma életfogytig tartó büntetés legyen. A panaszokon ön is úrrá lehet. Az asztma kezelhető betegség, nem kell távoli országokba utazni, ha enyhíteni akarja a tüneteket, otthon is kúrálhatja magát.

Ha többet akarsz olvasni a gyógymódokról itt megtehetted:

20 lehetőség a az Asztmás roham megfékezésére

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód 20 tanács asztma roham gyógymódok otthoni asztmás megfékezése

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr371283498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása