A megtisztított csirkét 8 részre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk és kevés reszelt vöröshagymán, valamint kevés zsiradékon félig puhára pároljuk. Egy kis doboz paradicsom konzervet 1 dl vízzel felengedünk, vegetával, kis darab zellerrel ízesítjük és a csirke alá öntjük.
PÁDUAI CSIRKE
2011.06.21. 22:06 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept vöröshagyma csirkés páduai
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr463004448
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.