Személyenként két db. csirkemell bőrét leszedjük és csontjáról lefejtjük. Sózzuk és kevés őrölt borssal bedörzsöljük. Tűzálló tálat kivajazunk és a hússzeleteket belerakjuk.
REMETEI CSIRKEMELL
2011.03.31. 17:09 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás fehér étel bor recept csirkemell csirkés remetei
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr712788688
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.