A hússzeleteket kissé kiveregetjük, majd mindegyiket kettévágjuk. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és a bográcsban felforrósított olajban elősütjük, majd kiszedjük.
BOGRÁCSBAN FŐTT CSIRKEMELL ZÖLDBABBAL
2011.02.20. 20:17 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirkemell főtt bográcsban zöldbabbal
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr842675460
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.