HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Hegesztés - Az elektromos hegesztőkészülék használata

2010.10.02. 16:18 Brigante

A hordozható elektromos hegesztőkészülék használatával igen erős kötést alakíthat ki két fémdarab között. A barkácsáruházakban és szerszámboltokban többféle hegesztőkészü­lék is kapható. A munkavégzés során tartsa be a gyártó előírásait, és eleinte csak hulla­dék fémdarabokon gyakoroljon. Minél véko­nyabb a hegesztendő anyag, hegesztéséhez annál több gyakorlatra van szükség. Villamos hegesztés legalább 2 mm-es és lehetőleg azonos vastagságú alkatrészek kötésére használható.

Tovább a cikk folytatásához>>

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr942339690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fecske Adrián 2011.07.28. 22:26:28

Azért ezzel a két milliméteres résszel nem igazán értek egyet. A mai trafókkal házilag is simán lehet vékonyabb anyagot hegeszteni. Ha nem azonos a vastagság néhány milliméter eltérésig elegendő ha rátartunk a vastagabb anyagra, tehát a pálcát felé döntjük, és picit ott tartjuk az ívet.
süti beállítások módosítása